Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre noi

Am deschis in 2009 VTravel in ideea de a avea o mica afacere de familie derivata din una dintre pasiunile noastre, calatoriile.
Deja suntem la a treia generatie de calatori, pe distante mai mici sau mai mari :-). 

Am avut rabdare sa invatam business-ul, care nu e asa de simplu cum pare la prima vedere, si am construit relatii de incredere cu peste 3000 de clienti/turisti. Am calatorit mult si am inteles cat de complex este sa intelegi o destinatie si ceea ce are de oferit. 

In 2022 ne-am reinventat - un brand nou si o platforma de rezervari unde selectam cele mai faine vacante, de la parteneri seriosi. Lucrurile au evoluat mult in cei doisprezece ani de cand ne-am deschis biroul. Turistii nostri au calatorit mult, si-au definit preferintele, inteleg unde se simt bine si unde si-ar dori sa revina.
Asa ca, o platforma cu oferte agregate unde sa poti cauta usor variante si simplitatea platii cu cardul sunt mult mai potrivite in aceasta etapa.

Continuam pe acest drum, multumindu-va celor care ati fost pana acum alaturi de noi dar si celor care veti alege sa lucrati cu noi in urmatorii ani.

Vacante frumoase sa avem,
Echipa VTravel