Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BOTANICO & THE ORIENTAL SPA GARDEN

   Puerto De La Cruz


Descriere

Hotelul Botanico & Oriental Spa Garden Hotel este situat la poalele Muntelui Teide din Tenerife si unitati de cazare de lux, inconjurate de gradini. Hotelul este unul dintre cele mai prestigioase hoteluri de lux din Insulele Canare. Botanico ii asteapta pe turistii care doresc sa petreaca un sejur minunat in Tenerife. Hotelul accepta si animale de companie, contra unui cost. Family Room este format din 2 camere deluxe interconectate.

Localizare:

Hotelul este pozitionat in Puerto de la Cruz, in insula Tenerife.

Facilitati hotel:

3 piscine in aer liber, centru SPA, piscina interioara, sauna, masaj, baie cu aburi, cada cu hidromasaj, solar, sala de fitness, 4 restaurante cu specific italian, asiatic si spaniol, gradina, terasa, parcare, teren de tenis, serviciu de rent a car, sali de conferinte si petreceri, Wi-Fi.

Facilitati camere:

TV LCD, aer conditionat, baie privata dotata cu uscator de par, mini bar, seif, Wi-Fi, balcon cu vedere la munte, la ocean sau la gradini.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.