Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alezzi Beach Resort

   Mamaia


Descriere

Complexul dispune de 2 piscine pentru adulti, 1 piscina animata pentru copii, un spa complet utilat cu sauna umeda / uscata, piscina interioara. sala de forta / fitness si jacuzzi, 2 locuri de joaca pentru copii exterioare, farmacie, gelaterie, multiple spatii verzi si curti interioare spatioase. Apartamentele sunt situate la un pas de plaja, unde va puteti bucura de soare si mare, pe parcusul intregului sejur. La parterul blocurilor gasiti 4 restaurante cu specific diferit, unde puteti savura preparate proaspete si variate.
Fiind o zona rezidentiala cu acces controlat, complexul are o receptie deschisa zilnic de la 7.30 - 23.30, unde colegii nostri va stau la dispozitie pentru toate solicitarile.

Garsoniera superioara
Cu o suprafata de 48mp, garsoniera superioara este compusa dintr-un pat matrimonial, TV cu ecran plat si canale prin satelit, aer conditionat, chicineta dotata cu plita electrica, frigider, cuptor cu microunde, prajitor de paine, cana fierbator, ustensile de bucatarie, zona de luat masa, zona de relaxare si terasa cu vedere spre mare. Baia este dotata cu cada sau dus, prosoape, uscator de par si articole de baie.se pot caza pana la 3 adulti


Apartament 1 dormitor si living
Cu o suprafata de 53mp, apartamentul cu un dormitor si living este compus dintr-o camera cu pat matrimonial si o canapea extensibila, TV cu ecran plat si canale prin satelit, aer conditionat, chicineta dotata cu plita electrica, frigider, cuptor cu microunde, prajitor de paine, cana fierbator, ustensile de bucatarie, zona de luat masa, zona de relaxare si terasa cu vedere spre mare. Baia este dotata cu cada sau dus, prosoape, uscator de par si articole de baie. Se poat caza pana la 4 adulti.

Apartament 2 dormitoare si living
Cu o suprafata de 80mp, apartamentul cu doua dormitoare si living este compus din doua camere cu pat matrimonial si o canapea extensibila, TV cu ecran plat si canale prin satelit, aer conditionat, chicineta dotata cu plita electrica, frigider, cuptor cu microunde, prajitor de paine, cana fierbator, ustensile de bucatarie, zona de luat masa, zona de relaxare si terasa cu vedere spre mare. Baia este dotata cu cada sau dus, prosoape, uscator de par si articole de baie.Se pot caza pana la 6 adulti













Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.