Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apollo

   Mamaia


Descriere

HOTEL APOLLO isi intampina oaspetii cu un peisaj natural bogat, o ambianta relaxanta si cu oferte pentru intreaga familie.
Situat in zona de Nord a Statiunii Mamaia, la aproximativ 70 de metri de plaja, Hotelul Apollo isi rasfata turistii cu liniste si confort. Acesta dispune de 114 camere duble, 57 de camere orientate spre mare si 57 de camere orientate spre lac.
Dotari si servicii
Un hotel pentru intreaga familie!
Spa
Relaxeaza-te si scapa de griji si incordare cu o sedinta de masaj la Hotel Apollo.
Loc de joaca
Hotel Apollo are grija si de cei mici. Pentru a savura un cocktail sau pur si simplu o ora de relaxare in liniste, am creat un loc de joaca, unde piticii se pot juca in voie si la aer curat.
Sala fitness
Pentru a va mentine in forma sau a nu pierde sirul de antrenamente zilnice, hotel Apollo va pune la dispozitie o sala de fitness utilata profesional, unde rutina exercitiilor zilnice devine o placere.
Sauna
Dupa o ora de efort fizic la sala de fitness, 30 de minute la sauna si un dus rece te vei simti un alt om, relaxat, plin de viata si de energie.Hotel Apollo va pune la dispozitie atat o sauna pentru doamne cat si una pentru domni.
Distractie
Seara te poti amuza cu prietenii la un joc de ping pong sau te poti intrece la un joc de darts. Ambele sunt disponibile fara plata pentru turistii hotelului Apollo.
Bar
Barul cu program de zi este locul ideal pentru a te racori dupa o zi de plaja calduroasa.
Servicii masa
MASA: mic dejun bufet suedez, pranz si cina in sistem bonuri valorice;
Dotari camere
Toate camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu si dispun de frigier, aer conditionat, telefon, TV si internet

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.