Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HSM Sandalo Beach

   Magaluf


Descriere

Hotelul a fost complet renovat in anul 2016 si este situata in statiunea Magaluf, in sud-vestul insulei Mallorca, la 20 km de Palma de Mallorca, statiunea Magaluf este locul ideal al tinerilor cu pofta de viata. Aici viata de noapte este intensa, exista foarte multe baruri si cluburi, petreceri organizate cu DJ internationali si tot aici se afla una dintre cele mai mari discoteci in aer liber din vestul Europei.
Localizare
Hotelul Hsm Sandalo Beach este situat in statiunea Magaluf, aproape de plaja dar si de centrul statiunii, la aproximativ 25 minute fata de aeroport.
Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: receptie 24h, camera pentru bagaje, bar, pool , snack bar, lift, birou de schimb valutar, centru inchirieri masini, internet corner contra cost, fax contra cost, servicii medicale contra cost, piscina exterioara cu vedere la mare, umbrele de soare, Jacuzzi gratuit, wi-fi gratuit in tot hotelul.
Dotari camere
Camerele sunt dotate cu aer conditionat, balcon, televizor LCD, Wifi, telefon, seif (contra cost), baby cot, baie, uscator de par, chicineta, cuptor cu microunde, prajitor de paine, mini frigider, cafetiera.
Studiourile au vedere la mare, au fost complet renovate in anul 2016, sunt decorate in stil modern si sunt dotate cu chicineta, baie cu dus si un lounge cu doua canapele.
Apartamentele au vedere la mare, sunt spatioase si luminoase si au fost complet renovate in 2016. Sunt formate dintr-un lounge cu chicineta, baie, si dormitor. Decorul calduros si stralucitor de inspiratie mediteraneana, precum si mobila in stil modern ofera apartamentelor un caracter unic.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.