Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Signature Collection by Hideaway

   Maldive


Descriere

„The Signature Collection by Hideaway” va ofera lux izolat și locuințe în stil vilă în extremitatea Northern Point al insulei de 33 de hectare. Este un concept nou – o „stațiune în cadrul unei stațiuni” – într-una dintre cele mai căutate și premiate destinații din lume: Maldive. Colecția Signature de la Hideaway oferă nouă vile ultra-luxoase, oferind călătorului de lux sofisticat un sentiment unic de exclusivitate și răsfăț. Toate vilele au fost proiectate cu influențe din Orientul Mijlociu și finisaje cu un stil arhitectural semnătură îmbunătățit, inspirat de locuința în vilă de 5 stele, combinată cu „luxul desculț”.

Facilitati Hotel

Signature Collection Oaspeții vor fi invitați să aleagă din lista de activități disponibile la Hideaway Beach Resort & Spa, 
fie că este vorba de scufundări de clasă mondială, croaziere private la apus de soare sau stand-up paddleboarding. 
Hideaway Spa este cu siguranță cel mai căutat; situat la doar câteva minute distanță de colecție, oferind experiențe ultra-indulgente cu tratamente 
asiatice rafinate, combinate cu pachete personalizate. În plus, există mai multe experiențe culinare și baruri, o litanie de experiențe de wellness și 
fitness în complexul sportiv (cum ar fi yoga, simulator de golf, baschet și tenis) și un centru de sporturi acvatice cu un parc acvatic plutitor.

 

Localizare

Este localizat in Haa Alifu Atoll, Dhonakulhi Island.
 

Facilitati Camere

„The Signature Collection by Hideaway” va ofera lux izolat și locuințe în stil vilă în extremitatea Northern Point al insulei de 33 de hectare. Este un concept nou – o „stațiune în cadrul unei stațiuni” – într-una dintre cele mai căutate și premiate destinații din lume: Maldive.
Colecția Signature de la Hideaway oferă nouă vile ultra-luxoase, oferind călătorului de lux sofisticat un sentiment unic de exclusivitate și răsfăț. Toate vilele au fost proiectate cu influențe din Orientul Mijlociu și finisaje cu un stil arhitectural semnătură îmbunătățit, inspirat de locuința în vilă de 5 stele.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.