Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Soneva Fushi


Descriere

Vilele de lux spațioase de la Soneva Fushi sunt inconjurate de vegetația luxuriantă a unei insule private din cadrul atolului Baa, care a fost declarată de UNESCO drept Rezervație a Biosferei. Transferul cu hidroavionul de la Aeroportul Internațional Male durează 30 de minute.

Toate vilele și camerele acestui complex ecologic sunt deosebit de spațioase și oferă acces privat direct la plajă. Băile originale sunt amenajate intr-o grădină privată mare, avand duș in aer liber și cadă separată.

Oaspeții pot explora insula cu bicicletele puse la dispoziție gratuit de proprietate. In plus, au la dispoziție un serviciu intuitiv Barefoot Butler. Printre facilitățile deosebite se numără cinematograful in aer liber Cinema Paradiso, Observatorul ultramodern unde oaspeții pot număra inelele planetei Saturn, sala cu ciocolată de casă și sala cu inghețată, o selecție de 500 de vinuri și 6 restaurante diferite.

Oaspeții pot invăța arta sticlăriei in singurul atelier de sticlărie din Maldive, pot beneficia de facilități de sporturi nautice fără motor și pot naviga pe iahtul luxos cu 2 dormitoare al proprietății, Soneva in Aqua.

Oaspeții pot petrece o seară la Sandbank, un spațiu complet privat și retras, pentru o adevărată experiență intimă sub cerul liber.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie