Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Baron Palace

   Hurghada


Descriere

Baron Palace Sahl Hasheesh ofera un refugiu de lux, cu o locaie superba i ideala in inima golfului Sahl Hasheesh, intinzandu-se pe o suprafaa de peste 600 mp de plaja privata cu nisip. Proprietatea pune la dispoziie piscine infinite albastre (incalzite in timpul iernii), cu vedere superba la mare, i se bucura de un soare stralucitor i de un apus de soare fascinant.
-Unitaile de cazare sunt spaioase i includ mobilier bogat, aer condiionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, cada sau du, baie privata, minibar i multe servicii i dotari cu standarde de lux ridicate.
Gama superba de opiuni culinare atent selectate include 7 restaurante a la carte de clasa mondiala, variind de la preparate egiptene, italiene, mexicane, asiatice, gratar, fructe de mare, sushi bar i teppanyaki.
Suitele cu acces direct la piscine private sunt o alegere excelenta pentru cei aflai in luna de miere. De asemenea, exista un centru spa cu suprafaa de 2300 mp cu personal profesionist care ofera proceduri de wellness i de relaxare excepionale. In zonele publice este disponibil acces gratuit la internet WiFi. Clubul copiiilor este amenajat intr-o zona sigura pentru copii, cu programe de divertisment zilnice bine supravegheate. La cerere se ofera un serviciu luxos de transfer, disponibil la un cost suplimentar.
Exista facilitai premium pentru conferine i congrese cu o capacitate de pana la 750 de persoane, unde se pot organiza evenimente speciale i motivante. Hotelul este la 17 km de Aeroportul Internaional din Hurghada i la 23,6 km de Insula Giftun.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.