Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aqua Blu Resort (Families And Couples Only)

   Hurghada


Descriere

Localizare: in a doua linie de la plajă, la 650 m Albatros Palace Beach și Beach Albatros, la 1.3 km de Solano Beach, toate plaje cu nisip auriu. Hotelul se afla la 14.5 km de Hurghada Marina și la 8.6 Km de Aeroportul Internațional Hurghada.

Facilități hotel: restaurant cu specific egiptean, bar, bar langă piscină, 4 piscine, water park cu 9 tobogane cu apă, 2 piscine incălzite, gratis shuttle bus la plajă, loc de joacă pentru copii, sală fitness, parcare (cu rezervare), Wi-Fi.

Facilități hotel contra cost: servicii curățătorie, spa, saună, masaj, coafor/frizerie, echipament tenis, sporturi nautice, piscină, shuttle in oraș.

Facilități cameră dublă: 32mp, pat matrimonial sau paturi twin, minibar, AC, TV, Wi-Fi, seif, baie proprie cu duș, uscător de păr, fierbător, balcon/terasă, pătuț bebe (la cerere, gratis).

Capacitate cameră dublă: 2 adulți + 1 copil

Notă!

Vă rugăm să rețineți că oaspeții trebuie să prezinte la check-in certificatele de naștere ale copiilor.

Vă rugăm să rețineți că toate cuplurile trebuie să prezinte un certificat de căsătorie la check-in.

Vă rugăm să rețineți că sunt necesare costume de baie potrivite pentru inot in piscină și in mare. Nu este permis inotul in haine largi și din bumbac.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.