Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ali Baba Hotel

   Hurghada


Descriere

Alibaba Palace, situat in Hurghada, gazduieste una dintre cele mai mari piscine in aer liber din Hurghada si are propria zona de plaja privata. Acest complex de 4 stele pune la dispozitie un centru de scufundari, precum si un centru de sporturi acvatice si nautice.


Printre optiunile de agrement oferite oaspetilor se numara un centru de bowling, facilitati de snorkelling, volei pe plaja si minigolf si 2 terenuri de tenis. Oaspetii care doresc sa se relaxeze pot beneficia de sedinte de masaj sau pot utiliza cada cu hidromasaj sau baia de aburi.


Oaspetii cu copii sunt bineveniti in complex. Exista un loc de joaca pentru copii si o piscina incalzita. Alibaba Palace ofera room service si gazduieste 8 baruri si restaurante.


Camerele si suitele cu aer conditionat sunt luminoase si au ferestre din podea pana in tavan. Beneficiaza de un balcon cu vedere la gradina si piscina. Toate camerele sunt dotate cu televizor, minibar si cutie de valori. Accesul la conexiunea WiFi este disponibil la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.