Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

4 You Apartments

   Halkidiki


Descriere

În cele 25 de apartamente și 15 studiouri de primă clasă au fost alese culori calde și materiale naturale, pentru a crea sentimente de relaxare si seninătate. Toate camerele au A / C, chicineta, frigider și TV prin satelit. Piscina și barul isi așteaptă clienții pentru un cocktail sau o băutură. Hotelul este situat într-un sat foarte verde, cu umiditate foarte scăzută, locul perfect pentru cei care au probleme cu astmul.

Localizare

4-You se află la dor 150 de metri de plaja Metamorfosi din Halkidiki. Peninsula Sithonia, statiunea Metamorfosi, la 6 km de Nikiti, la 80 km de aeroportul "Makedonia" Salonic. 3 clădiri cu trei etaje.

Facilitati generale

Hotel confortabil, situat in pitoreasca statiune Metamorfosi. Situat la cativa pasi de plaja cu nisip. Studiouri confortabile si apartamente cu un două camere. Facilitatile moderne, piscina, internet.

Facilitati camere

Fiecare unitate are chicinetă cu frigider, cuptor cu microunde sau cuptor electric şi plită de gătit. Baia privată are cabină de duş şi uscător de păr şi TV LCD cu canale prin satelit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.