Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vile Elenite


Descriere

Elenite Villas se afla la o distanta de aproximativ 150 m de malul marii, in zona de parc a statiunii Elenite. Complexul ofera oaspetilor sai receptie, seif, exchange, rent-a-car, internet wireless gratuit, magazin, restaurant principal, lobby bar, bar la piscina, piscina exterioara, selonguri si umbrele la piscina si pe plaja, tenis de masa, teren tenis de camp (echipamentul de tenis se plateste), fitness, gimnastica, gimnastica in apa, biliard, darts, animatie de zi si de noapte, folosirea gratuita a toboganelor si piscinelor din Atlantis Aqua Park.

Atuuri: posibilitati nelimitate de divertisment, conditii de comfort deosebite.

Descriere camere:
Camerele dispun de aer conditionat, televizor, telefon, mini firgider, seif (contra cost), balcon/terasa, baie cu dus si cada, uscator de par. Camere duble cu vedere la mare sau la parc (max 2+1), toate dispun de aer conditionat, televizor, telefon, mini bar (contra cost), seif (contra cost), balcon, baie cu dus si cada, uscator de par (cu depozit la receptie).

Descriere facilitati:
Vilele dispun de 474 vile, cu 2 sau 3 etaje, camere duble (max 2+2).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Piscina pentru copii
Restaurant
Spa
Receptie Non-stop
Tv In Camera
Minibar
Baie Proprie
Piscina In Aer Liber
Internet Wireless Gratuit
Telefon

Locatie