Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Royal Bay


Descriere

Hotelul Royal Bay 4* este amplasat pe malul marii in statiunea Elenite. Hotelul Royal Bay 4* ofera oaspetilor sai receptie, seif, exchange, rent-a-car, internet wireless gratis, magazin, restaurant principal, lobby bar, bar la piscina. In complex: snack bar, bar de noapte, restaurant a-la-carte, restaurant Bulgaresc, parcare (contra cost). piscina exterioara, sezlonguri si umbrele la piscina si la plaja, tenis de masa, teren tenis de camp (echipamentul de tenis contra cost), fitness, gimnastica, gimnastica in apa, biliard, darts, animatie de zi si de noapte. Folosirea gratuita a toboganelor si piscinelor in Atlantis Aqua Park. Contra cost: servicii SPA, coafor si salon infrumusetare, jacuzzi, sauna, baie cu abur, solar, baie turceasca, bownling, mini golf.

Atuurile hotelului sunt: multe posibilitati de divertisment, amplasare.

Descriere camere:
Hotelul Royal Bay 4* are 158 unitati. Camere duble cu vedere la parc sau la mare (2+1). Studio cu vedere la mare (max 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti), pat dublu si canapea extensibila. Toate unitatile dispun de aer conditionat, televizor, telefon, mini bar (contra cost), seif (contra cost), balcon, baie cu dus si cada, uscator de par.

Descriere facilitati:
Hotelul Royal Bay 4* are 158 unitati. Camere duble cu vedere la parc sau la mare . Studio cu vedere la mare , pat dublu si canapea extensibila.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Piscina pentru copii
Restaurant
Lift
Gradina
Terasa
Spa
Receptie Non-stop
Cafenea
Baie Proprie
Piscina In Aer Liber
Internet Wireless Gratuit
Telefon
Depozitare Bagaje
Loc De Joaca Pentru Copii

Locatie