Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Le Meridien Fairway Hotel

   Dubai


Descriere

Meridien este un hotel de 4 stele, situat la mică distanță de mers pe jos de stația de metrou GGICO și oferă piscină în aer liber, cu cadă cu hidromasaj. Terminalul 1 al Aeroportului Internațional Dubai se află la doar 3 km. Le Meridien Fairway pune la dispoziție camere și suite spațioase, cu baie cu marmură, de lux. Toate camerele au decor elegant, control climateric individual și TV prin satelit. Petit Café, cafeneaua de lângă piscina hotelului, servește mâncăruri internaționale și este deschisă la mesele de mic dejun, prânz și cină.

Localizare

Le Meridien Fairway se află la doar 1 stație de metrou de Deira City Centre și la câteva minute de mers cu mașina de Dubai Creek. The Aviation Club este la 15 minute de mers pe jos.

Facilitati Hotel

Meridien este un hotel de 4 stele, situat la mică distanță de mers pe jos de stația de metrou GGICO și oferă piscină în aer liber, cu cadă cu hidromasaj.

Facilitati Camere

Le Meridien Fairway pune la dispoziție camere și suite spațioase, cu baie cu marmură, de lux. Toate camerele au decor elegant, control climateric individual și TV prin satelit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.