Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

I-RESORT BEACH HOTEL & SPA / ADULTS ONLY 14 +


Descriere

Situat chiar pe plaja cu nisip din Stalida, I- Resort Beach Hotel, de 5 stele, oferă camere decorate elegant. Complexul are centru spa și 2 restaurante. Camerele de la I- Resort Beach Hotel au aer condiționat, podea cu parchet și mobilier din lemn de culoare deschisă. Acestea includ TV LCD cu canale prin satelit, minibar și uscător de păr. Toate camerele au balcon, cele mai multe cu vedere la Marea Cretei. I- Resort Beach Hotel se află la câteva minute de mers pe jos de centrul satului Stalida. Aeroportul Heraklion este la 35 km. Parcarea privată este gratuită.

Localizare

I- Resort Beach Hotel se află la câteva minute de mers pe jos de centrul satului Stalida. Aeroportul Heraklion este la 35 km. Parcarea privată este gratuită.

Facilitati Hotel

Situat chiar pe plaja cu nisip din Stalida, I- Resort Beach Hotel, de 5 stele, oferă camere decorate elegant. Complexul are centru spa și 2 restaurante.

 

Facilitati Camere

Camerele de la I- Resort Beach Hotel au aer condiționat, podea cu parchet și mobilier din lemn de culoare deschisă. Acestea includ TV LCD cu canale prin satelit, minibar și uscător de păr. Toate camerele au balcon, cele mai multe cu vedere la Marea Cretei.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie