Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Astera Bansko Hotel & Spa se află la numai 200 de metri de telegondola din Bansko şi oferă o zonă spa complet echipată, un bar après-ski şi acces gratuit la internet Wi-Fi în zonele publice.

Descriere camere:
Toate camerele şi apartamentele au TV prin cablu şi baie. Unele beneficiază de un balcon cu vedere superbă la munte şi de o bucătărie.

Descriere facilitati:
Hotelul dispune de 130 camere, restaurant, bar, piscina interioara, sala pentru echipament, zona de welness si spa. Centrul spa de la Astera oferă la cerere programe de fizioterapie, precum şi tratamente de aromoterapie. De asemenea, oaspeţii au la dispoziţie o sală de gimnastică, o cadă cu hidromasaj, o reţea artificială de râuri, o peşteră cu apă, o zonă pentru copii cu tobogane de apă, un perete de escaladă deasupra piscinei, băi de aburi.

Atractii turistice:
ansko este cea mai moderna statiune de ski din Bulgaria, bucurandu-se de cel mai bun centru de ski din Europa centrala si de Est.

Orasul Bansko este situat in apropierea raului Glazane (afluentul raului Mesta), in partea nord-estica a piciorului Pirin, chiar sub cea mai inalta si mai frumoasa parte a muntelui.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Jacuzzi
Piscina pentru copii
Restaurant
Sala fitness
Sauna
Lift
Salon infrumusetare
SOLAR
Gradina
Terasa
Spa
Receptie Non-stop
Cafenea
Tv In Camera
Minibar
Baie Proprie
Piscina In Aer Liber
Internet Wireless Gratuit
Telefon
Parcare Gratuita
Zona Receptie
Masaj
Piscina Acoperita
Radio
Bai Cu Abur

Locatie