Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ZEYNEP HOTEL

   Belek


Descriere

Situat pe malul mării în Belek, acest complex oferă o plajă de nisip privată și camere cu aer condiționat. Complexul are 3 piscine în aer liber, 4 restaurante și un centru spa cu baie turcească și saună. Restaurantul principal servește mese tip bufet. La restaurantele à la carte, oaspeții pot savura preparate din bucătăriile chinezească, italiană și mediteraneană. Barurile oferă o varietate de băuturi alcoolice și nealcoolice și cocktail-uri delicioase. La complex există un centru de fitness și un teren de tenis, ideale pentru oaspeții care iubesc sportul. În plus, aceștia au la dispoziție un teren de golf. Centrul orașului Belek se află la 6 km de Zeynep Hotel. Aeroportul Antalya este situat la 26 km de Zeynep Hotel.

Localizare

Centrul orașului Belek se află la 6 km de Zeynep Hotel. Aeroportul Antalya este situat la 26 km de Zeynep Hotel.

Facilitati Hotel

Restaurantul principal servește mese tip bufet. La restaurantele à la carte, oaspeții pot savura preparate din bucătăriile chinezească, italiană și mediteraneană. Barurile oferă o varietate de băuturi alcoolice și nealcoolice și cocktail-uri delicioase.

La complex există un centru de fitness și un teren de tenis, ideale pentru oaspeții care iubesc sportul. În plus, aceștia au la dispoziție un teren de golf.

Facilitati Camere

Zeynep Hotel pune la dispoziție camere elegante, decorate în culori calde. Fiecare cameră are TV LCD și minibar. Toate camerele oferă vedere la grădină sau la mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.