Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

QUATTRO BEACH & SPA

   Alanya


Descriere

Quattro Beach Spa Resort este situat pe plaja din statiunea Konakli, zona Alanya, la aproximativ 12 km distanta de centrul statiunii Alanya. Hotelul a fost deschis in 2014 si are o suprafata de 20000 mp. Acesta pune la dispozitia turistilor un centru Spa&Wellness, sauna, fitness, bai turcesti, statie de sporturi nautice la plaja, discoteca, coafor, market, magazin de bijuterii, facilitati pentru copii, spatiu de joaca, numeroase facilitati pentru petrecerea timpului liber, 2 sali de conferinte.

Localizare

Quattro Beach Spa Resort este situat pe plaja din statiunea Konakli, zona Alanya, la aproximativ 12 km distanta de centrul statiunii Alanya.

Facilitati Hotel

Hotelul a fost deschis in 2014 si are o suprafata de 20000 mp. Acesta pune la dispozitia turistilor un centru Spa&Wellness, sauna, fitness, bai turcesti, statie de sporturi nautice la plaja, discoteca, coafor, market, magazin de bijuterii, facilitati pentru copii, spatiu de joaca, numeroase facilitati pentru petrecerea timpului liber, 2 sali de conferinte.

Facilitati Camere

Hotelul dispune de 438de camere dotate cu sistem de aer conditionat, telefon direct, uscător de păr, boiler de apă, mini-bar, TV cu satelit și port usb, conexiune la internet wireless, sistem de securitate cu card, seif electronic pentru valori, sistem de avertizare incendiu. Toate camerele au balcoane, iar majoritatea au vedere la mare. În toate camerele, pereții sunt acoperiți cu tapet decorativ, podelele camerelor sunt laminate, iar zonele din baie sunt ceramice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.