Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BILKAY HOTEL

   Alanya


Descriere

Situat la 100 de metri de apele albastre din Alanya, Hotelul Bilkay este amplasat la distanţă de o plimbare de 2 minute de plajă. Acesta pune la dispoziţie o piscină în aer liber cu o terasă la soare şi camere prevăzute cu aer condiţionat şi balcoane.

Localizare

Hotelul Bilkay este situat convenabil la aproximativ 300 de metri de staţia de autobuz Alanya. Kizil Kule (Turnul Roşu) se află la 700 de metri distanţă.

Facilitati Hotel

La restaurantul în stil bufet al hotelului Bilkay sunt servite preparate din bucătăria turcească. De asemenea, este posibil să comandaţi prin room service. Seara, oaspeţii pot bea un cocteil la bar şi se pot bucura de dansuri din buric live şi de alte spectacole.

Facilitati Camere

Dispunând de pardoseli de gresie, camerele de la Bilkay dispun de băi private cu duş şi toaletă. Un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit oferă divertisment în cameră. Unele camere oferă privelişte spre Marea Mediterană.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.