Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cavo Orient Beach

   Tragaki


Descriere

Recomandarea agentiei: 4* Superior
Hotel nou, deschis in Mai 2018!

Proprietatea are o arhitectura si un design contemporan si elegant, gradinile mediteraneene duc catre o plaja privata ce ofera privelisti asupra Marii Ionice.
Cavo Orient este locul ideal pentru a descoperi frumusetea naturala de neegalat a Insulei Zakynthos.

Localizare: hotelul este situat langa o plaja micuta, in zona Kypseli, intr-o zona pitoreasca si linitita, la 10 km de centrul insulei Zakynthos si la 11 km de Aeroportul International Dionisios Solomos din Zakynthos. Centrul statiunii se afla la 3 km distanta de hotel. Aici se gaseste o mare varietate de restaurante si viata de noapte atractiva.


Facilitati hotel: hotelul dispune de plaja privata, 2 restaurante, baruri, piscina exterioara, piscina pentru copii (incalzita), loc de joaca exterior, camera de joaca, sala de gimnastica, room service, receptie 24h, Internet Wi-Fi in zonele publice (gratuit), babysitting (la cerere si contra cost), centru business, servicii spalatorie (la cerere si contra cost), inchirieri masini, masaj, coafor, manichiura si pedichiura (la cerere si contra cost) etc.
Accesul copiilor cu varsta mai mica de 6 ani, la piscina principala, nu este permis, iar pentru utilizarea celorlalte piscine, este necesara supravegherea permanenta a adultilor insotitori.


Facilitati camere: Camerele sunt dotate cu aer conditionat, Internet Wi-Fi (gratuit), TV, cutie de valori, frigider, baie privata cu articole de toaleta gratuite si uscator de par, balcon. Unele camere au piscina comuna sau piscina private.


Masa: Mic dejun. Suplimente contra cost: demipensiune, pensiune completa si All Inclusive.

Website: www.cavoorient.com

Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*, studio sau apartament;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.