Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Neptun Beach


Descriere

Localizare: Hotel Neptun Beach 4* se afla la o distanta de aproximativ 200 fata de centru, pe tarmul Marii Negre. Cel mai apropiat aeroport este Burgas, la 25 km distanta fata de hotel.





Capacitate:dispune de 286 camere

Facilitati Hotel: receptie; lifturi panoramice; lobby bar; restaurant cu terasa si vedere la mare; restaurant cu gradina cu specialitati bulgaresti; karaoke bar; sala de internet; coafor; magazine; piscina interioara; gradina; piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele; bar la piscina; jacuzzi; sala fitness; sauna; masaj; baie de aburi; centru de sanatate; mini golf; tenis; internet; casino

Camere duble (227 de aprox 22 mp) mobilate in stil modern, baie cu dus, uscator de par, telefon, tv satelit, aer conditionat/ caldura, mini-bar (contra taxa), balcon sau terasa (unele cu vedere spre mare). Se pot caza max 2 adulti si 1 copil.


Info parcare: 10 leva/zi si nu se poate rezervara/garanta din agentie.


Studiouri (43 de aprox 35 mp) mobilate in stilul camerelor duble, dar mai spatioase si cu vedere spre mare. Se pot caza max 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti.


Observatii: baby cot - la cerere, contra- cost : 5 euro /zi , sezlongurile si umbrelutele la piscina sunt gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Parcare
Piscina exterioara
Restaurant
Fitness
Lift
Schimb valutar
Asistenta medicala
Wi-fi / Wireless Lan
Centru Spa & Wellness
Spalatorie - Curatatorie
Rent-a-car
Receptie 24h
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Loc de joaca pt copii

Locatie