Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALBATROS BEACH CLUB (EX AMWAJ BLUE BEACH RESORT & SPA)


Descriere

Amwaj Blue din Safaga oferă camere de lux cu vedere la Marea Roşie şi o plajă privată. Aici aveţi la dispoziţie 2 piscine situate în grădini, precum şi un centru de spa şi fitness. Bine 7.7 Booking.com

Localizare

Amwaj Blue Beach Resort & Spa este situat la 48 km sud de Aeroportul Internaţional Hurghada.

Facilitati Hotel

Amwaj Blue Beach Resort oferă trei restaurante. Printre acestea se numără un bistrou italian şi facilităţi pentru grătar pe plajă. Este disponibil şi un bar lângă piscină, care serveşte gustări şi băuturi.

Printre opţiunile de agrement de la Amwaj Resort & Spa se numără Parcul Acvatic, sporturi nautice precum scufundări, volei, tenis şi terenuri de fotbal. Centrul de spa şi fitness oferă o sală de gimnastică complet utilată şi o gamă completă de tratamente de sănătate şi înfrumuseţare

Facilitati Camere

Toate camerele de la Amwaj Blue Resort includ o terasă privată sau un balcon, cu vedere la Golful Soma sau la piscinele şi grădinile hotelului. De asemenea, sunt furnizate aer condiţionat, TV prin satelit şi un uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie