Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Adora Golf Resort

   Belek


Descriere

Complexul Adora Golf pune la dispoziție un parc acvatic cu tobogane si 4 piscine, un centru spa de lux si o plajă privată. La 1 km de hotel există 11 terenuri de golf, pe care se organizează competiții.

Camerele de la Adora Golf Resort Hotel sunt spațioase si au balcon privat, multe cu vedere la Marea Mediterană. Toate camerele includ TV prin satelit, minibar si baie privată. La sosire, in cameră este oferit un coș cu fructe din partea casei.

Hotelul Ultra All Inclusive Adora Resort are 4 restaurante à la carte, 1 snack bar si 1 cort cu clătite traditionale. Oaspetii se pot bucura de spectacole la teatrul in aer liber sau pot dansa in discoteca complexului.

Oaspetii de la Adora Resort pot inota in piscina interioară sau in piscina in aer liber sau pot juca o partidă de tenis pe unul dintre terenurile iluminate. Există o plajă cu nisip unde oaspetii se pot bronza, iar centrul spa oferă tratamente de masaj, saună si baie de aburi.

Aeroportul International Antalya este situat la 30 km. Proprietatea pune la dispoziție parcare gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Piscina exterioara
Piscina interioara
Restaurant
Sporturi
AC ( aer conditionat )