Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Adonis Hotel

   Antalya


Descriere

Oferind piscină in aer liber cu tobogane de apă și camere cu balcon privat, Hotelul Adonis este situat pe malul mării in Antalya, cu vedere la Marea Mediterană.

Renovate complet in 2019, toate camerele Hotelului Adonis sunt amenajate cu lucrări de artă inrămate și mobilier din lemn. Fiecare cameră are televizor și baie privată cu gresie și faianță. Este disponibil WiFi la un cost suplimentar.

Restaurantul Hotelului Adonis servește mancăruri turcești și internaționale atat in interior, cat și in aer liber. Barurile și cluburile din centrul orașului Antalya sunt la doar 5 minute de mers cu mașina de hotel.

O scară săpată in stancă oferă acces la piscina privată și terasa la soare de la Hotelul Adonis. De asemenea, există o piscină interioară și o sală de jocuri, cu facilități de darts și biliard.

Hotelul Antalya Adonis este la 20 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional din Antalya. Este disponibilă parcare gratuită la proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.